Clinics

U kunt tijdens uw verblijf van zaterdag tot en met maandag een clinic volgen. Een die u ontspanning geeft door de rustige omgeving, maar zeker door goede begeleiding ook een stap verder gaat brengen. U wordt deze dagen begeleid door Paulien Stoker van PS Paard en Training.  Zij stelt in overleg met u een programma op maat samen. U krijg dressuur en/of spinglessen op uw niveau. Onder begeleiding buitenrijden, waar ze u met de fiets of te paard begeleidt, kan ook onderdeel zijn van het programma. Evenals longeerles. Op vrijdagmiddag is de intake en de training wordt gegeven op zaterdag, zondag en maandagochtend. Komt u met 2, 3, 4 of 5 paarden dan staan de paarden in de naastgelegen pensionstal op steenworp afstand. De weilanden van het landgoed liggen tussen de opstallen van het landgoed en de pensionstal (300m) aan het einde van het zandpad. Bij de pensionstal is een longeerring, paddock en binnen rijbaan. U paard(en) kunnen in de zomer dag-en nacht buiten staan. Er is zijn drinkbakken in de weilanden.

Komt u met een paard dan verblijft uw paard op het landgoed. U paard staat niet alleen. De box is zomer en winter comfortabel door isolatie, ligging en verwarmd water. Er is een 20-40 rijbaan met vlokkenbodem en sprinklerinstallatie. Deze ligt het grootste deel van de dag in de schaduw en is rustig gelegen aan de zandweg. Er is springmateriaal aanwezig. De kosten voor gebruik van de faciliteiten (box, rijbaan, graspaddock, weiland, stro, hooi) bedragen 50 euro per paard per nacht.


Een clinic met verblijf van drie nachten op landgoed het Vlier, incl. box en weidegang is,

  • € 875 per persoon.
  • € 725 per persoon bij verblijf en deelname van twee, drie, vier, vijf personen.
  • Een verblijf per persoon zonder paard en deelname clinic is € 225 per persoon.
  • Een extra nacht is per persoon 50 euro exclusief paard en 85 euro inclusief stalling paard en gebruik van alle faciliteiten.

Geen vervoer? Regel snel en eenvoudig vervoer voor uw paard via Sluijs op Maat: 06-53212324.