accommodaties

Op het langoed is een en meerdaagsverblijf mogelijk. De gastenkamers en het appartement bieden plek aan maximaal 8 personen.  Het appartement (2 tot 3 personen ) is geschikt voor een meerdaagsverblijf en heeft een eigen keuken, digitale tv, woongedeelte en een ingerichte prive ingerichte tuin. 

Gastenkamers 

Het landhuis heeft op de eerste verdieping twee gastenkamers. Een ruime twee- en driepersoonskamer. De kamers worden gescheiden via een grote vide en de badkamer. Omwille van uw privacy bent u de enige gast als u in een gastenkamer verblijft.  De kamers hebben badjassen, handdoeken. U parkeert vrij op  het terrein. Een U kunt wandelen over het landgoed; door het bos, langs de ven, over de weilanden naar de zwemvijver.  

Prijs p.n: 120. Toeslag extra persoon: 25 euro. 

Ontbijt: op aanvraag


Appartement met eigen opgang

Het vakantiehuis is te huur voor korte en lange verblijven. In de ruimte is een woon- en slaapgedeelte voor twee tot drie personen. De keuken en badkamer zijn aparte en afgescheiden ruimten. Er is een groot tweepersoonsbed (2 losse bedden kan ook) en een derde bed. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er zijn voldoende handdoeken en badjassen. De keuken is voorzien van moderne apparatuur zoals een afwasmachine, een combi magnetron en espressomachine. Er is digitale televisie en internet.  In de tuin van het vakantiehuis staat een picknicktafel en houtkachel. In de zomer maanden ook een loungebed, zitje, bbq. 

Prijzen: nacht:  200 euro - weekend: 325 euro - lang weekend: 450 euro - week: 900 euro.


Landhuis (hele huis)

Het landhuis  heeft verschillende terrassen rondom met zon en schaduw. De hottub, de buitenhaard en de buitenkachel geven in alle seizoenen warmte en gezelligheid.  Het huis is geschikt voor 6 personen (1x3 p, 1x2p, 1x1p kamer).  Een verblijf met 8 personen is ook mogelijk in combinatie met de studio boven de stallen van het landgoed.   

Prijs: op aanvraag.