accommodaties

 In onze gastenkamers kunnen we acht personen een comfortabel verblijf aanbieden.  Ook voor 1 nacht ontvangen we uw groep en bekijken we wat er nodig is voor een aangenaam verblijf op het landgoed. Hieronder een toelichting op de gastenkamers en het appartement. Of u alleen reist of met een groep, u kunt uw keuze doorgeven en we laten u weten wat de mogelijkheden zijn. 

Gastenkamers 

Het landhuis heeft op de eerste verdieping twee gastenkamers. Een ruime twee- en driepersoonskamer. De kamers worden gescheiden via een grote vide en de badkamer. De kamers hebben badjassen, handdoeken. U parkeert vrij op  het terrein. Een U kunt wandelen over het landgoed; door het bos, langs de ven, over de weilanden naar de zwemvijver.  

Prijs p.n: 120. Toeslag extra persoon: 25 euro. 

Ontbijt: op aanvraag


Appartement met eigen opgang

Het vakantiehuis is te huur voor korte en lange verblijven. In de ruimte is een woon- en slaapgedeelte voor twee tot drie personen. De keuken en badkamer zijn aparte en afgescheiden ruimten. Er is een groot tweepersoonsbed (2 losse bedden kan ook) en een derde bed. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er zijn voldoende handdoeken en badjassen. De keuken is voorzien van moderne apparatuur zoals een afwasmachine, een combi magnetron en espressomachine. Er is digitale televisie en internet.  In de tuin van het vakantiehuis staat een picknicktafel en houtkachel. In de zomer maanden ook een loungebed, zitje, bbq. 

Prijzen: nacht:  200 euro - weekend: 325 euro - lang weekend: 450 euro - week: 900 euro.


Landhuis (hele huis)

Het landhuis  heeft verschillende terrassen rondom met zon en schaduw. De hottub, de buitenhaard en de buitenkachel geven in alle seizoenen warmte en gezelligheid.  Het huis is geschikt voor 6 personen (1x3 p, 1x2p, 1x1p kamer).  Een verblijf met 8 personen is ook mogelijk in combinatie met de studio boven de stallen van het landgoed.   

Prijs: op aanvraag.