Stallen

U kunt uw paard meenemen.  In het bijgebouw zijn twee mooie boxen beschikbaar. De boxen zijn zomer en winter comfortabel door isolatie, ligging en verwarmd water. Er is een 20-40 rijbaan met vlokkenbodem en sprinklerinstallatie. Deze ligt het grootste deel van de dag in de schaduw en heeft een beschutte en rustige ligging. Er is springmateriaal aanwezig. Uw paard kan alleen staan in het weiland of in een graspaddock. De kosten voor gebruik van de faciliteiten (box, rijbaan, weiland, hooi) bedragen 65 euro per paard per 24 uur. 


Paard & Training

U kunt tijdens uw verblijf van zaterdag tot en met maandag een clinic volgen. Een die u ontspanning geeft door de rustige omgeving, maar zeker door goede begeleiding ook een stap verder gaat brengen. U wordt deze dagen begeleid door Paulien Stoker van PS Paard en Training.  Zij stelt in overleg met u een programma op maat samen. U krijg dressuur en/of spinglessen op uw niveau. Onder begeleiding buitenrijden, waar ze u met de fiets of te paard begeleidt, kan ook onderdeel zijn van het programma. Evenals longeerles. Op vrijdagmiddag is de intake en de training wordt gegeven op zaterdag, zondag en maandagochtend. 

 

Een clinic met verblijf van drie nachten op landgoed het Vlier, incl. box en weidegang is,

 

  • € 775 per persoon.
  • € 725 per persoon bij verblijf en deelname van twee personen.
  • Een verblijf per persoon zonder paard en deelname clinic is € 225 per persoon.
  • Een extra nacht is per persoon 50 euro exclusief paard en 100 euro inclusief stalling paard en gebruik van alle facilteiten.

 

 

Geen vervoer? Regel snel en eenvoudig vervoer voor uw paard via Sluijs op Maat: 06-53212324.