Retraites

Het landgoed is een heerlijke retraite locatie.   De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel binnen als buiten.  Wij flexibel en passen uw verblijf aan op het weer.  

Overnachten

Een verblijf is mogelijk met 2 tot en met 9 personen, verdeeld over drie ruime kamers en het studio appartement. In de retraite binnenruimte is een tweede keuken met voorzieningen. In de omgeving zijn er ook leuke restaurants te vinden. 

Ligging

Het landgoed is rustig gelegen in een voormalig beekdal aan de voet van de Lemelerberg. Vanaf de locatie heet u alle mogelijkheden om te wandelen in het mooie natura 2000 gebied het Vecht- en Beneden- Reggegebied.

Inbegrepen

Koffie en thee en kaarsjes. Parkeerplaats op het erf, maar als u met OV komt neemt u een OV fiets of we komen u even  halen vanaf het station Ommen. Er is een aantal fietsen om een boodschap te doen. 

Prijs driedaagse groen retraite voor 3 - 6 personen.

Prijs per persoon voor drie nachten is 450 euro op basis van een eigen kamer. In deze retraite krijgt u:

- rondleiding over het landgoed, - bloemen plukken van mei-oktober, - 3 wandelkaarten (5 10, 15 km), - bezoek asimina kwekerij of achter de schermen en workshop bij tuincentrum.

Prijs retraite spiegelen met paarden voor 3 - 6 personen.

Prijs per persoon voor drie  nachten is 600 euro op basis van een eigen kamer. In deze retraite krijgt u:

- dagelijks een uur coaching van een ervaren trainer, - rondleiding over het landgoed, - bloemen plukken van mei-oktober.

Neem voor een offerte op maat contact met ons op. Indien u een kamer deelt kunt u rekenen op een korting van 100 euro p.p.